Årsmøte Horten Biljardklubb 2024

onsdag 13.03.2024    KL 02.24

Årsmøte i Horten Biljardklubb avholdes 21 mars 2024 kl 1800 i Tomtegata 4, 3188 Horten. Møtet er ved fysisk oppmøte, avstemninger via orgbrain ved bruk av mobiltelefonen. Dersom noen av klubbens medlemmer ikke har anledning til å benytte orgbrain vil disse bli lagt til møtet manuelt ved oppmøte 21 mars kl 1745.

Fra Orgbrain er det sendt ut innkalling til årsmøtet på e-post til registrert e-postadresse. 

Saksdokumenter ligger inne i møtet under de ulike sakene. Klikk inn på møtet for å lese agenda og dokumenter i forkant av møtet. Innkalling med saksdokumenter sendes i tillegg ut pr e-post.

Nederst i e-posten du mottar, vil det ligge en knapp som fører deg videre i prosessen.

Dersom du allerede er registrert og innlogget som bruker i Orgbrain, vil du ved å klikke på knappen, komme direkte til møtekortet for generalforsamlingen eller årsmøtet. Dersom du ikke har registrert en brukerkonto i Orgbrain, vil komme til en side der du blir bedt om å registrere din brukerkonto.

Her kan du justere måten navnet ditt skrives på dersom dette ikke er korrekt. Det er også anledning til å velge en annen e-postadresse, noe som er særlig fornuftig dersom det vil samle all Orgbrain-bruk på samme e-postadresse. Deretter må du legge inn et personlige passord som du ønsker å benytte, krysse av for avtalevilkårene, og til slutt klikke på registreringsknappen. Du belastes ingen kostnader for å registrere kontoen.

Når du har klikket på registreringsknappen, får du spørsmål om dette er en trygg enhet du er logget inn på. Dersom du benytter en PC eller annen enhet som du ikke er din, eller som du ikke anser som trygg, bør du svare nei.

Etter at du har krysset av på et av valgene, vil du komme rett til årsmøtet.

 

Fullstendig brukerveiledning finner du her.

Sakliste:

Velkommen til årsmøte!